מילוי תרנגול ההודו של מקסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מקסין טורקיה מלית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי סלרי, צוואר תרנגול הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות מקסין, סלט הפסטה של מקסין, ו לביבות המפורסמות של אדם ומקסין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב giblets( reserveliver), צוואר, 1 celerystalk קצוץ, עלי סלרי, parsleysprigs, peppercorns, ועלה bay בסיר גדול.
מוסיפים 6 כוסות מים; מביאים toa לרתוח. חום נמוך יותר; מבשלים במשך 30 דקות.
להוסיף כבד; מרק רותח אמצעים 4 כוסות, כ 30 דקות יותר.זן; מרק מילואים. Pickmeat מן הצוואר ו chopgiblets; להפריש.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 ליטר אפייה.לבשל נקניק במחבת גדולהעל חום בינוני untilbrided ובישל דרך, כ 10 דקות. צ ' ופרסלי עוזב ונשאר תפטיר במעבד.
הוסף חריר, קרביים ונקניקיות; דופק רק כדי לשלב.
העברה לקערה גדולה; להוסיף stuffingmix.
מוסיפים את מרק טורקיה by1 / 2 cupfuls, ערבוב עד לחות לא רטוב. העונה עםזלת ופלפל; להעביר את המנה מוכנה.
Bakeuntil התחמם דרך, על 40minutes. Uncover; dot withbutter ואופים עד השחמה, על 20 דקות יותר.