קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מיקס מסיבת בליזארד

מיקס מסיבת בליזארד
Blizzard Party Mix דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 476 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייגלה, צ'יפס אפייה, בוטנים קלויים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. נסו את Party Mix , Ba Party Mix ו- Party Mix (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים. במיקרוגל ממיסים צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים על תערובת הדגנים ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3
מורחים מיד על תבנית מרופדת בנייר שעווה; להניח עד להתייצבות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
לשבור לחתיכות. מאחסנים בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור בליזארד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "