קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מלפפון-ליצ'י גספצ'ו עם פטה קרוסטיני

מלפפון-ליצ'י גספצ'ו עם פטה קרוסטיני
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. מתכונים דומים: מלפפון, לייצ'י סאקי, בוקו ליצ'י שרבט (קוקוס וליצ' י סורבה), ו ליצ'י-טיני ליצ' י מרטיני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור crostini: מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הגדר פרוסות בגט על תבנית האפייה, ואופים עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים קצת גבינת פטה ופפריקה, אופים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
מוסיפים את המלפפון, ליצ ' י, שקדים, מנטה, כוסברה, יוגורט, מלח ופלפל לבלנדר או מעבד מזון ומערבבים עד חלקה. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך. תירגע לפני ההגשה. למעלה עם קרוסטיני חם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ליצ ' י.ליצ ' י.