מלפפון קרמי עם gravadlax
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש לחם חום וחמאה, נורה שומר, gravadlax, ושמיר. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Gravadlax, Gravadlax פיתוי, ו גרבדלקס סלמון נרפא ע " י הדרים.
הוראות
לקלף רצועות עור חלופיות את המלפפון ואת אורך חצאי. לגרוף את הזרעים עם כפית, לחתוך את המלפפון על זווית, ואז למקם מסננת או מסננת להגדיר מעל קערה.
הסר את השכבה החיצונית של שומר ורבע את הנורה.
חותכים את הליבה, ולאחר מכן לחתוך את השומר דק ככל האפשר. עצה שומר עם מלפפון, העונה בנדיבות עם מלח, ואז לעזוב macerate במשך 10 דקות.
כאשר הירקות כבר מלוחים, לטעום חתיכת מלפפון. אם זה מלוח מדי, לתת להם לשטוף. אבל אם הקנס שלה, אז פשוט לסחוט אותם בעדינות. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את השמנת, החומץ, החרדל והשמיר, ומתבלים בטחינה של פלפל שחור. לזרוק את הירקות לתוך רוטב שמנת ומגישים עם כמה פרוסות של gravadlax, קומץ של שמיר וכמה לחם חום חמאה.