ממולא בטטות עם פקאן ומרשמלו Streusel
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Streusel-פקאן בטטות, תפוח ופקאן ממולאים בטטות, ו תפוח-פקאן-תפוחי אדמה מתוקים ממולאים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים, קרצוף אותם היטב כדי להסיר כל לכלוך. עם מזלג, לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכמה כתמים ומניחים אותם על מחבת סדין.
אופים במשך כ 45 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז הולך בקלות.
בקערה גדולה, מערבבים את החמאה, הסוכר החום והקמח יחד עד שהוא מתפורר למראה.
מוסיף את הקינמון, מלח, פקאן, ומרשמלו; מקפלים את ציפוי streusel יחד כדי לשלב.
חותכים את תפוחי האדמה המתוקים לאורך המרכז ולדחוף את הקצוות לכיוון האמצע כך שהוא נפתח. ממלא את בטטות בנדיבות עם ציפוי streusel ולחזור לתנור.
אופים עוד 20 דקות, או עד הציפוי הוא תוסס וחום.