שיקגו איטלקי בקר (סיר צלוי סגנון) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1333 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 62 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 21 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם שום, יין, שום מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר), חזיר בקר איטלקי בסגנון שיקגו, ו קומבינות בקר ונקניקיות איטלקיות בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לצלי הסיר: מקמו מתלה במצב האמצעי וחממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צלי קדרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
3
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
4
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הצלי מכל הצדדים עד להזהבה וקרמל; מנמיכים את האש אם השומן מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מעבירים את הצלי לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
6
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מתחילים להשחים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את התיבול האיטלקי ופלפל אדום כתוש ומטגנים עד ריחני, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקי
8
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, בערך 30 שניות. מתפיחים עם היין האדום ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
שום
9
מוסיפים את הציר והטימין ומביאים לרתיחה. התאם את התיבול של הג ' וס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מלאי
טימין
10
מכניסים את הצלי חזרה לסיר עם כל המיצים שהצטברו ומכניסים לתנור. מבשלים את הצלי, הופכים כל 30 דקות, עד שהם רכים מאוד, 3 3 1/2 עד 4 שעות. הגבירו את חום התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
11
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את הג ' וס דרך מסננת רשת דקה לקערה ומחזירים חזרה לסיר. מביאים לרתיחה ומתאימים את התיבול במידת הצורך. לאחר שהתקרר מעט, משוך את הבשר לנתחים קטנים יותר, חזור לג ' וס המופחת ושמור עד שהוא מוכן לבניית הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסננת
קערה
רדיד אלומיניום
סיר
12
לפלפלים המתוקים: זורקים את רצועות הפלפל עם שמן הזית, השום המגורר ומעט מלח ופלפל על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
מלח ופלפל
שמן זית
פלפלים
פלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים תוך כדי ערבוב באמצע הדרך עד לקבלת צבע בהיר ורך, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים מעט בקר על גליל, אחר כך כמה פלפלים מתוקים ואז קצת ג ' יארדיניירה חמה ביתית.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החם
פלפלים
בקר
גלול
2
יוצקים מנה קטנה של ג ' וס מופחת. קח את כל הכריך וטבל במהירות בג ' וס חם. באמצעות שתי ידיים, ללכת לעזאזל לעיר.
1
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או בקערה לא תגובתית.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים עד להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
מוסיפים למי המלח את הגזר, הכרובית, הסרנוס, השום, הסלרי והפלפלים ומערבבים לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
כרובית
גזר
סלרי
שום
מים
מלח
1
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה מערבבים יחד את שמן הקנולה עם האורגנו והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ירק
אורגנו
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. ג ' יארדיניירה רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם בצנצנות אוויר חזק לשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
קערה
3
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.