קושימומחה
מוכן ב21 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר)

שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר)
שיקגו איטלקי בקר (סיר צלוי סגנון) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1333 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 62 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 21 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם שום, יין, שום מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו שיקגו בקר איטלקי (סגנון צלי סיר), חזיר בקר איטלקי בסגנון שיקגו, ו קומבינות בקר ונקניקיות איטלקיות בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לצלי הסיר: מקמו מתלה במצב האמצעי וחממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צלי קדרהצלי קדרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
3
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הצלי מכל הצדדים עד להזהבה וקרמל; מנמיכים את האש אם השומן מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מעבירים את הצלי לצלחת ומנמיכים את האש לבינונית.
6
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מתחילים להשחים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את התיבול האיטלקי ופלפל אדום כתוש ומטגנים עד ריחני, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
8
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, בערך 30 שניות. מתפיחים עם היין האדום ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
שוםשום
9
מוסיפים את הציר והטימין ומביאים לרתיחה. התאם את התיבול של הג ' וס.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מלאימלאי
טימיןטימין
10
מכניסים את הצלי חזרה לסיר עם כל המיצים שהצטברו ומכניסים לתנור. מבשלים את הצלי, הופכים כל 30 דקות, עד שהם רכים מאוד, 3 3 1/2 עד 4 שעות. הגבירו את חום התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
11
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את הג ' וס דרך מסננת רשת דקה לקערה ומחזירים חזרה לסיר. מביאים לרתיחה ומתאימים את התיבול במידת הצורך. לאחר שהתקרר מעט, משוך את הבשר לנתחים קטנים יותר, חזור לג ' וס המופחת ושמור עד שהוא מוכן לבניית הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסננתמסננת
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
12
לפלפלים המתוקים: זורקים את רצועות הפלפל עם שמן הזית, השום המגורר ומעט מלח ופלפל על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים תוך כדי ערבוב באמצע הדרך עד לקבלת צבע בהיר ורך, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים מעט בקר על גליל, אחר כך כמה פלפלים מתוקים ואז קצת ג ' יארדיניירה חמה ביתית.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החםGiardiniera החם
פלפליםפלפלים
בקרבקר
גלולגלול
2
יוצקים מנה קטנה של ג ' וס מופחת. קח את כל הכריך וטבל במהירות בג ' וס חם. באמצעות שתי ידיים, ללכת לעזאזל לעיר.
1
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או בקערה לא תגובתית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים עד להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מוסיפים למי המלח את הגזר, הכרובית, הסרנוס, השום, הסלרי והפלפלים ומערבבים לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כרוביתכרובית
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
1
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה מערבבים יחד את שמן הקנולה עם האורגנו והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ירקירק
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. ג ' יארדיניירה רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם בצנצנות אוויר חזק לשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
קערהקערה
3
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.

מרכיבים

2kgsצלי בשר ללא עצמות צ'אק עין (אודותצלי בשר ללא עצמות צ'אק עין (אודות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר חתוךגזר חתוך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי כרובית זעיריםפרחי כרובית זעירים1מעקבסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך11 קילו קישואים,חמוצים כשריםחמוצים כשרים4פלפלים ירוקים, זרע וחותכים לרצועותפלפלים ירוקים, זרע וחותכים לרצועות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1קטןפלפל אדום, קצוץ קטןפלפל אדום, קצוץ קטן4כדי 8 פלפלים סראנו, פרוס 1/4 אינץ ' (בהתאם לרמת החום הרצוי)כדי 8 פלפלים סראנו, פרוס 1/4 אינץ ' (בהתאם לרמת החום הרצוי)6רך, צירים תת או לחמניות hoagieרך, צירים תת או לחמניות hoagie596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח שולחןמלח שולחן2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות