תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ממולא Snapper Veracruz. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו בצל, רצועות טורטייה, סנאפר ורוד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אדום Snapper Veracruz, אדום Snapper Veracruz בסגנון, ו סגנון Snapper Veracruz אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מוסיפים חצי שמן לסיר גדול או מחבת על חום בינוני. ברגע חם, לבשל את הבצל, פלפלים, חלפיניו, זיתים וcapers רק התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פלפל חלפיניו
זיתים
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
מוסיף את השום, וזיעה עד רק ארומטי, כדקה. מערבבים את רסק העגבניות ואת deglaze עם היין האדום. מערבבים את העגבניות ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. להפחית עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 7 דקות. מקפלים את האורגנו, ערבוב טוב. המשך בישול עד המילוי הוא עקביות עבה, pulpy, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין אדום
מילוי
עגבנייה
אורגנו
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום.
5
מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
ניקוד שני הצדדים של הדג. ממלאים את חלל הדג, באמצעות כמחצית מהמילוי; מניחים את שאר המילוי בצד. מאובטח בשלושה מרווחים שווים אורכים של חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
דגים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
8
הביאו את השמן הנותר לחום בינוני-גבוה במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מפזרים את הדגים משני הצדדים, ומניחים במחבת ברגע שהשמן מתחיל לעשן קלות. Searuntil העור חומים על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית דגים, להפוך את הדגים בעדינות, ולאחר מכן למקם את המחבת כולה על המדף האמצעי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
תנור
10
אופים עד הדג הוא חום זהוב, פתיתי הבשר בקלות ואת המילוי חם לאורך,12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהמחבת ולמקם על מגש עם פלפלים julienned ו jicama, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
Jicama
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
שים את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את המילוי שנותר. Deglaze המחבת עם ורמוט ומערבבים לשלב. לבשל במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הסר את חוט המטבח מהדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
14
מקשטים את הדגים עם רצועות טורטייה פריכות, את המילוי וסחיטה של מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
מיץ ליים
מילוי
דגים
1
מעבירים חלקים לצלחות.
2
מקשטים עם פלחי ליים ומגישים עם בירה מקסיקנית נחמדה, קרה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.