קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ממולא סנאפר Veracruz

ממולא סנאפר Veracruz
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ממולא Snapper Veracruz. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו בצל, רצועות טורטייה, סנאפר ורוד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אדום Snapper Veracruz, אדום Snapper Veracruz בסגנון, ו סגנון Snapper Veracruz אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים חצי שמן לסיר גדול או מחבת על חום בינוני. ברגע חם, לבשל את הבצל, פלפלים, חלפיניו, זיתים וcapers רק התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
זיתיםזיתים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מוסיף את השום, וזיעה עד רק ארומטי, כדקה. מערבבים את רסק העגבניות ואת deglaze עם היין האדום. מערבבים את העגבניות ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. להפחית עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 7 דקות. מקפלים את האורגנו, ערבוב טוב. המשך בישול עד המילוי הוא עקביות עבה, pulpy, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
מילוימילוי
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום.
5
מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
ניקוד שני הצדדים של הדג. ממלאים את חלל הדג, באמצעות כמחצית מהמילוי; מניחים את שאר המילוי בצד. מאובטח בשלושה מרווחים שווים אורכים של חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
8
הביאו את השמן הנותר לחום בינוני-גבוה במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים את הדגים משני הצדדים, ומניחים במחבת ברגע שהשמן מתחיל לעשן קלות. Searuntil העור חומים על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית דגים, להפוך את הדגים בעדינות, ולאחר מכן למקם את המחבת כולה על המדף האמצעי של התנור.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
תנורתנור
10
אופים עד הדג הוא חום זהוב, פתיתי הבשר בקלות ואת המילוי חם לאורך,12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהמחבת ולמקם על מגש עם פלפלים julienned ו jicama, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
שים את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את המילוי שנותר. Deglaze המחבת עם ורמוט ומערבבים לשלב. לבשל במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הסר את חוט המטבח מהדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
14
מקשטים את הדגים עם רצועות טורטייה פריכות, את המילוי וסחיטה של מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
מיץ לייםמיץ ליים
מילוימילוי
דגיםדגים
1
מעבירים חלקים לצלחות.
2
מקשטים עם פלחי ליים ומגישים עם בירה מקסיקנית נחמדה, קרה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
בירהבירה

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלים ג'וליאן וג' יקמה, לקישוטפלפלים ג'וליאן וג' יקמה, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים מסומנים מנוקזיםצלפים מסומנים מנוקזים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביות באשעגבניות חתוכות לקוביות באש3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק julienned, זרע וקרום הוסרפלפל ירוק julienned, זרע וקרום הוסר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים1jalapeno, זרע טחוןjalapeno, זרע טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי ליים, לקישוטפלחי ליים, לקישוט6ריבס, קצוץ טרי או קפואבירות מקסיקניות, קרות, למגישהבירות מקסיקניות, קרות, למגישה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(יכול להיות או להרחיק)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום julienned, זרע וקרום הוסרפלפל אדום julienned, זרע וקרום הוסר11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, ג'וליאןבצל אדום, ג'וליאן1קילוגרםסנאפר ורוד, שלם, קנה מידה, הרוססנאפר ורוד, שלם, קנה מידה, הרוס2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1רצועהטורטייה פריכה, לקישוטטורטייה פריכה, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוטורמוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו