קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ממרח אבוקדו אפונה מרוסק עם כוסברה, זנגביל ולימון

ממרח אבוקדו אפונה מרוסק עם כוסברה, זנגביל ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל ממרח אבוקדו אפונה מרוסק עם כוסברה, זנגביל וסיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו, כוסברה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גואקמולי כוסברה-ליים, צ'יזבורגר עם כוסברה ולימון, ו מרק דגים וירקות עם ליים, זנגביל וכוסברה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.