עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו מחווני עוף בגריל וממרח צ'אטני משמש, מחווני עוף בגריל עם ממרח צ'אטני משמש, ו קארי צ'אטני להפיץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מערבבים פנימה את המיונז, הבצל, הצ ' אטני, הקארי, השום והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת של 3 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מפזרים שקדים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד לחימום.
טבילה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.