עגבנייה לבבית מחבת עוף פרמז'ן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוף מחבת פרמז'ן, עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי, ו מרק עגבניות לבבי עם עוף ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף, צד חלק למטה; בעדינות לדפוק עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, מלח שום ובזיליקום. בקערה קטנה אחרת, להכות ביצה עם מזלג או מקציף חוט. טובלים עוף לתוך ביצה, ואז מעיל עם תערובת פירור.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 7 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
יוצקים מרק למחבת; חום רותחים מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט.
להחזיר עוף מבושל למחבת; להפחית את החום לנמוך.
מפזרים גבינת מוצרלה על עוף. כיסוי; לבשל 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.