ממרח פורל מעושן
ממרח פורל מעושן עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פילה פורל, ליווי: קרקרים מחיטה מלאה, רוטב חם כגון טבסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פורל מעושן התפשט, פורל מעושן התפשט, ו פורל מעושן התפשט (מתכונים דומים).
הוראות
פלייק פורל ולהעביר 2 כוסות למעבד מזון, ולאחר מכן להתמזג עם חמאה, שאלוט, שמיר, מיץ לימון, רוטב חם, ופלפל עד חלקה. השמורה נותרת פורל.
עם מנוע פועל, להוסיף מים פורלה פורה בזרם איטי ותהליך עד המים נספגים, על 1 דקה.
מעבירים לקערה ומקפלים פורל שמור, ולאחר מכן לארוז תערובת לתוך זכוכית 4 כוס או עובש קרמי או קערה. מכסים את פני השטח בנייר שעווה, ואז מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 6 שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח. להביא התפשטות לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. (זה ייקח 1 עד 2 שעות.)
ממרח יכול להיות מקורר עד 5 ימים.