זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך נקטר מנגו, סלט פירות טרופיים, חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, וזה די טוב. נסו דג חרב צרוב עם סלסה מנגו, מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, ו טונה צרובה בסלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
1
למרינדה: בקערה קטנה, להקציף יחד מרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול ולהוסיף swordfish. לאטום ולנער את התיק למעייל סטייקים לחלוטין. לשים במקרר ולתת מרינדה לפחות 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
סטייק.
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
לסלסה: קוצצים פירות סחוטים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פירות
סלסה
4
מערבבים את הפירות ואת שאר החומרים בקערה ומניחים במקרר כדי לתת לטעמים להתמזג בזמן שהדגים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פירות
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
במחבת גדולה חום קנולה שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר דגים מן המרינדה, לטפוח יבש לבשל עד הסוף, על 5 דקות לכל צד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.