מנדלברוט שוקולד פסח
מנדלברוט שוקולד פסח הוא חלב חינם ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 143 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, מלח, עוגת מצות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . מתכונים דומים: מנדלברוט מצופה שוקולד, מנדלברוט שוקולד שקדים משולש, ו אגוז חינם דובדבן שוקולד דבש Mandelbrot.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים סדין גדול לעוגיות.
בקערה גדולה, שמנת יחד 2 כוסות סוכר ומרגרינה עד חלקה. להכות בביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד.
מערבבים את ארוחת העוגה, עמילן תפוחי אדמה ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
מערבבים אגוזים ושוקולד צ ' יפס. התערובת תהיה כבדה. טופס לתוך 2 כיכרות סגלגלות ארוכות.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים את החלק העליון עם תערובת של 2 כפיות סוכר וקינמון.
אופים במשך 50 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז, יוצא נקי.