מנדרינה וסורבה פרוסקו
אם יש לכם מים, פרוסקו, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שזיף פרוסקו סורבה, סורבה מנדרינה, ו סורבה כוסברה מנדרינה.
הוראות
שלב סוכר ו 3/4 כוס מים קטניםאוקפן. מערבבים מעל חום בינוני עד sugardisolves. להגביר את החום ולהביא לרתיחה.
העברת סירופ לקערה בינונית ו chilluntil קר, כ 2 שעות.
מוסיפים מיץ מנדרינה מתוח, פרוסקו, וקליפת מנדרינה מגוררת דק לסירופ;להקציף כדי להתמזג היטב.
העברת תערובת toice קרם יצרנית תהליך על פי ההוראות של tomanufacturer.
להעביר סורבה למכולה במקפיא.מכסים בחוזקה עם מכסה להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: Canbe עשה 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מחלקים סורבה בין גביעי יין ordessert כוסות.