קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

מנטה ירוק זית-סלסה סלרי

מנטה ירוק זית-סלסה סלרי
מנטה ירוק זית-סלרי סלסאן הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו זיתים, סלרי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מנטה ירוק זית-סלסה סלרי, מנטה ירוק זית-סלסה סלרי, ו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לשמן להתקרר, ואז תשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את השמן לקערה ומוסיפים סלרי, זיתים, צלפים ונענע. לזרוק את הסלסה, העונה עם פלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."