מניקוטי תרד ללילה
מניקוטי תרד ללילה היא מנה עיקרית שמגישה 7. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, גבינת פרמזן, אבקת שום ופלפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83%. הציון הזה סופר. מניקוטי תרד, מניקוטי תרד ומניקוטי תרד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את גבינת הריקוטה, התרד, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, חלבוני ביצה, פטרוזיליה, מלח, אבקת בצל, פלפל ואבקת שום.
מערבבים רוטב ספגטי ומים; למרוח כוס אחת ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. ממלאים קליפות מניקוטי לא מבושלות בתערובת ריקוטה; מסדרים מעל רוטב עגבניות. מעל הרוטב שנותר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מפזרים את יתרת הגבינות המוצרלה והפרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהם מתחממים.