מערבולות אפרסק
מערבולות אפרסק יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, קורנפלור, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מערבולי לימון עם פטל, נקי לאכול חזיר, אפרסק & סלט ארוגולה עם ויניגרט אפרסק, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב אפרסקים, מים, 1 1/2 כוסות סוכר קורנפלור. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. מרתיחים במשך דקה אחת, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך כדי לשמור על חם.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת אפייה, 2 כפות סוכר, מרגרינה מותכת וחלב כדי ליצור בצק רך.
הסר אל משטח משוריין ללוש 8 עד 10 פעמים.
להתגלגל לתוך מרובע 9 אינץ'.
מורחים מרגרינה רכה על בצק.
מערבבים 1/4 כוס סוכר עם קינמון, ומפזרים תערובת על בצק.
מגלגלים בצק לצורת יומן וחותכים לפרוסות 6-1 1/2 אינץ'.
יוצקים תערובת אפרסק חמה לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מניחים פרוסות רול, בצד לחתוך למעלה, על גבי תערובת אפרסק.
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 25 דקות, עד נפוח וזהב.