קיץ פסטה צמחונית
אם יש לך שוט של רוטב טבסקו, שעועית רחבה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קיץ פסטה צמחונית, סלט פסטה צמחוני קיץ, ו קיץ Veggie פסטה Primavera.
הוראות
לבשל את הפסטה על פי הוראות מנות, הוספת שעועית רחבה טרייה במשך 3 הדקות האחרונות (קפוא במשך 2 הדקות האחרונות).
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומבשלים מעל חום בינוני במשך 1-2 דקות. מערבבים את השום ואת הקוצים, לזרוק על אש בינונית במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מערבבים את העגבניות ולנער את טבסקו. מערבבים במשך 2-3 דקות כדי לרכך את העגבניות קצת (לא יותר מדי או שהם ילכו רגשני).
לזרוק את הירקות ואת בזיליקום לתוך פסטה העונה עם מלח ופלפל.
מגישים חם (או קר כמו סלט עם רוטב דל שומן).