מצ'ה עם גבינת ברי חמה ותפוחים
מאצ'ה עם גבינת ברי חמה ותפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 707 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי מיושן, תפוח גראני סמית', באגט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו טוגני ברי ותאנה חמים, חמוציות ברי חמות נאן, ו פניני עם ברי, תפוחים, שימורי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מניחים את הלחם הפרוס על מחבת ואופים במשך 6 עד 8 דקות, עד פריך.
מסדרים את 4 הפרוסות של ברי בנוחות בשכבה אחת בתבנית זכוכית או קרמיקה.
טפטף את הדבש על הפלחים ואז תפזר את הפיסטוקים מעל.
אופים במשך 3 עד 5 דקות (תלוי בשלות של גבינת הברי) עד הברי רק מתחיל לטפטף אבל לא נמס. היזהר-זה קורה מהר!
מניחים את המאצ ' ה בקערה גדולה וזורקים בעדינות עם חומץ בלסמי ושמן זית.
מפזרים מלח ופלפל. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות סלט גדולות ומניחים חתיכה של ברי חם עם פיסטוקים במרכז כל צלחת.
מניחים רבע פרוסות תפוח על כל צלחת מאוורר בצד אחד של ברי.
מניחים 2 או 3 פרוסות באגט קלוי בצד השני של הברי ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
טפטוף עם הדבש עדיין בתבנית האפייה ומגישים מיד.