קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מצא אותו

מצא אותו
מצא שזה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 579 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן Kitchn יש 15 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מצא אותו, מצא את הספר, ו עגבניות provençale & איפה למצוא שמן זית טוב באמת.

הוראות

1
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבולת חצי רוטב חמוציות על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את הבלילה הנותרת על רוטב החמוציות, ולאחר מכן מערבלים את רוטב החמוציות הנותר על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
3
מפזרים את השקדים מעל.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
4
אופים במשך 50 עד 55 דקות, עד חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף ולתת לו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את העוגה לצלחת הגשה ולטפטף את הזיגוג על העוגה מקורר. העוגה תשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.קרם Frache2 כוסות (480 מ " ל) שמנת כבדה2 כפות
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
שלב את השמנת הכבדה עם החמאה, לכסות בחוזקה, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (בחדר חם) לפחות 8 שעות. מערבבים את התערובת - זה צריך להיות עבה וקרם. אם זה לא התעבה לחלוטין, לכסות את התערובת שוב ולתת לו לשבת במקום חם עוד 2 עד 3 שעות ולבדוק את זה שוב. כאשר יש לו עקביות יפה, עבה, זה ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.פירות יער שלמים-רוטב חמוציות 12 אונקיות (340 גרם) cranberries3 טרי/4 כוס (180 מ " ל) מים 2 / 3 כוס (147 גרם) סוכר חום 1 / 3 כוס (70 גרם) סוכר מגורען 1 / 4 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לשלב את החמוציות עם המים, סוכר חום, סוכר מגורען, ומלח ומבשלים במשך כ 15 דקות (לאחר כ 10 דקות, להסיר כ 1 כף של הנוזל עבור זיגוג חמוציות), או עד הרוטב התעבה ורוב הנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
תן לרוטב להתקרר לחלוטין לפני השימוש בו בעוגה. הרוטב שומר במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.גביע glaze1 חמוציות (93 גרם) סוכר 1 / 2 כפית מיץ שקדים טהור extract1 כף מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
( 23)( 23)
10
מערבבים את הסוכר של ממתקים, תמצית שקדים, ומיץ חמוציות בקערה קטנה עד חלקה.Reprinted עם אישור של כרוניקל ספרים מן העוגה פשוטה: מתכונים עוגות בסגנון Bundt מן שוקולד מריר קלאסי לימון בזיליקום חושני על ידי כריסטי מתיסון
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
שוקולד מרירשוקולד מריר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור45אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס שקדים קלויים קצוצים1/2 כוס שקדים קלויים קצוצים11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים147אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2/3 כוס סוכר חום2/3 כוס סוכר חום2(חוֹרֶף)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)93אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר של כוסות ממתקיםסוכר של כוסות ממתקים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)12 אונקיות חמוציות טריות12 אונקיות חמוציות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)240אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתכוסות קמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבת70אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס סוכר מגורען1/3 כוס סוכר מגורען4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שמנת כבדהכוסות שמנת כבדה0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס סוכרכוס סוכר115אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת חמאה מומסת לשמן את המחבת1/2 כוס חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת חמאה מומסת לשמן את המחבת2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כוס מים3/4 כוס מים