מצא שזה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 579 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן Kitchn יש 15 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מצא אותו, מצא את הספר, ו עגבניות provençale & איפה למצוא שמן זית טוב באמת.
הוראות
1
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבולת חצי רוטב חמוציות על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את הבלילה הנותרת על רוטב החמוציות, ולאחר מכן מערבלים את רוטב החמוציות הנותר על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
3
מפזרים את השקדים מעל.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
4
אופים במשך 50 עד 55 דקות, עד חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף ולתת לו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את העוגה לצלחת הגשה ולטפטף את הזיגוג על העוגה מקורר. העוגה תשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.קרם Frache2 כוסות (480 מ " ל) שמנת כבדה2 כפות
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
רוטב שומשום יפני מוכן
7
שלב את השמנת הכבדה עם החמאה, לכסות בחוזקה, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (בחדר חם) לפחות 8 שעות. מערבבים את התערובת - זה צריך להיות עבה וקרם. אם זה לא התעבה לחלוטין, לכסות את התערובת שוב ולתת לו לשבת במקום חם עוד 2 עד 3 שעות ולבדוק את זה שוב. כאשר יש לו עקביות יפה, עבה, זה ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.פירות יער שלמים-רוטב חמוציות 12 אונקיות (340 גרם) cranberries3 טרי/4 כוס (180 מ " ל) מים 2 / 3 כוס (147 גרם) סוכר חום 1 / 3 כוס (70 גרם) סוכר מגורען 1 / 4 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לשלב את החמוציות עם המים, סוכר חום, סוכר מגורען, ומלח ומבשלים במשך כ 15 דקות (לאחר כ 10 דקות, להסיר כ 1 כף של הנוזל עבור זיגוג חמוציות), או עד הרוטב התעבה ורוב הנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
תן לרוטב להתקרר לחלוטין לפני השימוש בו בעוגה. הרוטב שומר במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.גביע glaze1 חמוציות (93 גרם) סוכר 1 / 2 כפית מיץ שקדים טהור extract1 כף מיץ חמוציות (שמורות להכנת רוטב חמוציות)
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
( 23)
10
מערבבים את הסוכר של ממתקים, תמצית שקדים, ומיץ חמוציות בקערה קטנה עד חלקה.Reprinted עם אישור של כרוניקל ספרים מן העוגה פשוטה: מתכונים עוגות בסגנון Bundt מן שוקולד מריר קלאסי לימון בזיליקום חושני על ידי כריסטי מתיסון
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מיץ חמוציות
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
שוקולד מריר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)