מק וגבינה אפויים לאחד
אפוי מק וגבינה אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם אבקת בצל, פסטה מקרוני, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים חרס מרק חסין תנור או תבנית אפייה של 1 כוס.
ממלאים סיר קטן במים ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את המקרוני; מרתיחים עד לבישול אך עדיין יציבים לנגיסה, בערך 8 דקות.
באותו סיר ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל, אבקת הבצל והחלב; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים, תוך ערבוב, במשך 2 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, ומקציפים פנימה 1/3 כוס גבינה, חרדל, רוטב ווסטרשייר ורוטב חם. מערבבים פנימה את המקרוני המבושל. כפית את המקרוני והגבינה לתוך המנה מוכנה.
מפזרים פירורי לחם וגבינת צ ' דר 1 כף.
אופים, ללא כיסוי, עד שהגבינה נמסה והמקרוני מחומם, בערך 10 דקות.