מק ' נ ' גבינה עם בייקון וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו גבינת מק 'נ' עם בייקון וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -23 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חמאה, גבעולי טימין, מקרוני מרפק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית, ו מק וגבינה טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים 8 עד 9 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בסיר קטן מחממים את החלב עם ענפי הטימין ו -2 שיני שום. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה.
להקציף בקמח ומבשלים כ 1 דקה, תוך בחישה מתמדת, כדי למנוע גושים להרכיב. מסננים את המוצקים מהחלב ומקציפים אותו לתערובת החמאה והקמח. ממשיכים להקציף במרץ, ומבשלים עד שהתערובת יפה וחלקה. מערבבים פנימה את 4 כוסות הגבינה וממשיכים לבשל ומערבבים להמסת הגבינה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המקרוני המבושל ואת הפטרוזיליה ומקפלים את הכל כדי לצפות את המקרוני בתערובת הגבינה.
מגרדים לתבנית אפייה של 3 ליטר ומפזרים את הגבינה הנותרת 1 1/2 כוסות.
אופים במשך 30 דקות, או עד חם ומבעבע.
בזמן שזה אופה, מחממים מחבת מטוגנת.
מוסיפים את הבייקון, מעבירים את השומן ומבשלים עד שהוא פריך.
מוסיפים עלי בצל, שום וטימין ומבשלים כ -5 דקות לריכוך הבצל. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה מפזרים את תערובת הבייקון על המק והגבינה. השתמש בכף גדולה כדי לגרוף מנות, וודא שאתה מקבל מעט מתערובת הבייקון המעשנת על כל כף.