מקלות גבינה סופרסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מקלות גבינה Soppressata. מתאים ל-60 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, חלמון ביצה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקלות גבינה Soppressata, חבילות סופרסטה עם רדיקיו וגבינת עיזים, ו מקלות גבינה.
הוראות
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה. במעבד מזון, לעבוד את soppressata עם פקורינו, חרדל ומים כדי להדביק בסדר.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה.
מורחים את הדבק soppressata באופן שווה על החצי התחתון של הבצק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' בצדדים. מקפלים את החצי העליון של הבצק מעל כדי לכסות את הדבק ולחץ על הקצוות כדי לאטום. באמצעות מערוך, לחץ קלות על החלק העליון והתחתון יחד. להחליק את בצק עלים על תבנית אפייה מרופדת להתקרר עד המשרד.
מרדדים את הבצק רזה 1/8 אינץ 'עבה לחתוך לרצועות רחבות 6 אינץ' ארוכות 3. עבודה עם רצועה 1 בכל פעם ושמירה על האחרים בקירור, לקצץ את הבצק למלבן מסודר.
מברשת עם לשטוף את הביצה ומפזרים שליש של זרעי שומשום.
חותכים את הבצק לרוחב למקלות ברוחב 3/4 אינץ 'ומסדרים אותם 1/2 אינץ' בנפרד על סדיני האפייה מוכנים. מקררים עד שמצוננים.
אופים את מקלות soppressata במשך כ 16 דקות, או עד זהב פריך, הסטת המחבתות באמצע דרך האפייה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: מקלות אפויים ניתן לשמור במיכל אטום עד 4 ימים או קפוא עד 2 שבועות. Recrisp המקלות בתנור 350.
המלצת יין: בובי סטאקי: 1997 הייתה שנת דגל בפיימונטה, איטליה, ופרנצ ' סקו בושיס דולקטו די דוגליאני סור סן מרטינו של האזור פורצת עם פירות-איזון גדול למקלות גבינה מתובלים.מדליין טריפון: תבלין, מלח ושומן חלב--כל הטעמים שמאלפים טאנינים עפיצים--קוראים לאדום גדול כמו נוטולה וינו נובילה די מונטפולצ ' אנו וינה דל פאטורה מטוסקנה ב-1995.