קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מקלות גבינה סופרסטה

מקלות גבינה סופרסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מקלות גבינה Soppressata. מתאים ל-60 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, חלמון ביצה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקלות גבינה Soppressata, חבילות סופרסטה עם רדיקיו וגבינת עיזים, ו מקלות גבינה.

הוראות

1
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה. במעבד מזון, לעבוד את soppressata עם פקורינו, חרדל ומים כדי להדביק בסדר.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פקורינופקורינו
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מעבירים את הדבק לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מורחים את הדבק soppressata באופן שווה על החצי התחתון של הבצק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' בצדדים. מקפלים את החצי העליון של הבצק מעל כדי לכסות את הדבק ולחץ על הקצוות כדי לאטום. באמצעות מערוך, לחץ קלות על החלק העליון והתחתון יחד. להחליק את בצק עלים על תבנית אפייה מרופדת להתקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
SoppressataSoppressata
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
מרדדים את הבצק רזה 1/8 אינץ 'עבה לחתוך לרצועות רחבות 6 אינץ' ארוכות 3. עבודה עם רצועה 1 בכל פעם ושמירה על האחרים בקירור, לקצץ את הבצק למלבן מסודר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מברשת עם לשטוף את הביצה ומפזרים שליש של זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
(קיבלר)(קיבלר)
7
חותכים את הבצק לרוחב למקלות ברוחב 3/4 אינץ 'ומסדרים אותם 1/2 אינץ' בנפרד על סדיני האפייה מוכנים. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים את מקלות soppressata במשך כ 16 דקות, או עד זהב פריך, הסטת המחבתות באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
הפוך קדימה: מקלות אפויים ניתן לשמור במיכל אטום עד 4 ימים או קפוא עד 2 שבועות. Recrisp המקלות בתנור 350.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
המלצת יין: בובי סטאקי: 1997 הייתה שנת דגל בפיימונטה, איטליה, ופרנצ ' סקו בושיס דולקטו די דוגליאני סור סן מרטינו של האזור פורצת עם פירות-איזון גדול למקלות גבינה מתובלים.מדליין טריפון: תבלין, מלח ושומן חלב--כל הטעמים שמאלפים טאנינים עפיצים--קוראים לאדום גדול כמו נוטולה וינו נובילה די מונטפולצ ' אנו וינה דל פאטורה מטוסקנה ב-1995.
מרכיבים שתצטרך
מחרוזת גבינהמחרוזת גבינה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(צינור גדול)(צינור גדול)