מקלות לחם גבינת שום
מקלות לחם גבינת שום לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 111 קלוריות . תמורת 15 סנט למנה , תקבלו ארוחה בסגנון המשרתת 32. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמרים, קמח, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מקלות לחם עטופים בייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרשוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים וחלב.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, המלח, הסודה לשתייה ו-3 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
הופכים על משטח מקומח קלות; מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מחלקים ל-32 חלקים. עצב כל אחד לתוך 4-1/2-in. חֶבֶל.
מניחים חמאה מומסת בקערה רדודה.
מניחים גבינה בקערה רדודה נפרדת. טובלים חבלים בחמאה ואז מצפים בגבינה.
מניחים במרחק של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים קלות.
שלבו תיבול איטלקי ואבקת שום; מפזרים מעל מקלות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה.