מקלות לחם גבינת שום לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 111 קלוריות . תמורת 15 סנט למנה , תקבלו ארוחה בסגנון המשרתת 32. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמרים, קמח, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מקלות לחם עטופים בייקון , מזון טבעי לתינוקות: מקלות לחם כרובית , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרשוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הסוכר, החמאה, המלח, הסודה לשתייה ו-3 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק יציב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הופכים על משטח מקומח קלות; מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מחלקים ל-32 חלקים. עצב כל אחד לתוך 4-1/2-in. חֶבֶל.