מקלות לחם מטאטא
מקלות לחם מטאטא עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי בצק לחם, מלח כשר, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו לחם מטאטא של מכשפה, חתולי מטאטא מעופפים, ו חתולי מטאטא מעופפים (מתכונים דומים).
הוראות
על לוח מקומח קל, לטפוח או לגלגל כל כיכר בצק למלבן 5 על ידי 10 אינץ'. עם סכין משוריין, לחתוך כל מלבן לאורכו לתוך 5 רצועות שוות. מקצה 1 של כל רצועה, עם סכין מקומח, לעשות חתכים לאורך 1/4 אינץ ' זה מזה, 1/3 של אורך הרצועה.
טוויסט חלק לא חתוך של כל רצועה 3 עד 5 פעמים כדי להפוך את המטאטא להתמודד. הרימו בעדינות והעבירו מקלות לחם לסדין אפייה משומן בגודל 12 על 15 אינץ', והניחו אותם לאורך וכ-2 אינץ ' זה מזה. מעט להפריד את "קשיות" בסוף כל מקל, לסובב ולמשוך ידיות כמה פעמים נוספות כדי להפוך כל מטאטא על 15 אינץ ' ארוך.
מערבבים זרעי שומשום ומלח.
מברישים מקלות לחם עם חלב.
מפזרים קלות עם תערובת זרע.
אופים בתנור 400 עד השחמה היטב, 12 עד 18 דקות.