מקלות לחם סלק
מקלות לחם סלק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו אורז סלק וקערות כרוב עם סלק ירוק פסטו.
הוראות
שלב שני המרכיבים הראשונים; להפריש.
ממיסים שמרים וסוכר בחלב חם 3/4 כוס בקערה גדולה, ולתת לתערובת סוכר לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות קמח, תערובת סלק, מרגרינה, מלח, חומץ וביצה, ומכים תערובת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים 1 קמח כוס כדי ליצור בצק דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש (כ-10 דקות), ולהוסיף מספיק מהקמח הנותר כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל בצק למלבן 10 x 7 אינץ'.
חותכים לרוחב הבצק לרצועות 20 (באורך 7 אינץ') ברוחב 1/2 אינץ'. בעדינות לסובב רצועות בצק. חזור עם הבצק שנותר.
מניחים טוויסטים בצק 1 אינץ ' בנפרד על שני גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול. מכסים פיתולי בצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים מקלות לחם ב 350 במשך 18 עד 20 דקות.
הסר מן המחבת, ולתת מגניב על מדפים תיל.
הערה: כדי להפוך 2 כיכרות במקום מקלות לחם, לגלגל כל חלק לתוך מלבן 10 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך ולוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
אופים 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות; תן מגניב על מדפים חוט.