מקלות לחם עם פלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מקלות לחם שחור פלפל. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, מלח מלדון, קמח לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו מקלות לחם עם פלפל שחור, מקלות לחם Parm ופלפל, ו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 וקו 3 גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו הבצק, לשלב את המים, שמרים ו 2 כפות של הקמח ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את 3 כוסות הקמח הנותרות יחד עם הקיצור, המלח והפלפל ולשים במהירות בינונית עד שהבצק חלק וגמיש, 7 עד 8 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח במשך 15 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לרביעיות.
חותכים כל רבעון ל 8 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך חבל 9 על 1/2 אינץ'. באמצעות סכין, לקצץ את מקלות הלחם ל 8 אינץ'; לסדר על דפי אפייה ואופים במשך כ 45 דקות, עד הזהב והתמדה, הסטת המחבתות באמצע דרך האפייה.
להעביר את מקלות הלחם למדפים ולתת מגניב לפני ההגשה.