מקלות מוצרלה
מקלות מוצרלה עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 95 אוהדים. אם יש לך פירורי לחם, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את פירורי הלחם, 1 כוס פרמזן ו 1 כפית מלח בקערה בינונית להתמזג. טובלים את הגבינה בביצים לחלוטין ומאפשרים לביצה העודפת לטפטף בחזרה לקערה. מעיל את הגבינה בתערובת פירור הלחם, לטפוח לדבוק מעיל לחלוטין.
מניחים את מקלות הגבינה על תבנית אפייה. חזור על טבילה את מקלות הגבינה בתערובת פירור הביצה והלחם כדי מעיל בפעם השנייה. לכסות ולהקפיא עד קפוא, על 2 שעות ועד 2 ימים.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. עבודה בקבוצות, מטגנים את הגבינה עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים את הגבינה המטוגנת לצלחות.
מפזרים את הגבינה הנותרת ומגישים עם רוטב המרינרה.
1/2 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
1/2 כפית מלח ים, ועוד לטעום
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי, ועוד לפי הטעם
2 (32 אונקיה) פחיות עגבניות מרוסקות
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד הבצלים שקופים, על 10 דקות.
מוסיף את הסלרי, גזר, ו 1/2 כפית של כל מלח ופלפל.
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות ועלי המפרץ, ומבשלים שנחשפו על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, כ 1 שעה.
הסר וזרוק את עלה המפרץ. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)