קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מקלות מוצרלה

מקלות מוצרלה
מקלות מוצרלה עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 95 אוהדים. אם יש לך פירורי לחם, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את פירורי הלחם, 1 כוס פרמזן ו 1 כפית מלח בקערה בינונית להתמזג. טובלים את הגבינה בביצים לחלוטין ומאפשרים לביצה העודפת לטפטף בחזרה לקערה. מעיל את הגבינה בתערובת פירור הלחם, לטפוח לדבוק מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את מקלות הגבינה על תבנית אפייה. חזור על טבילה את מקלות הגבינה בתערובת פירור הביצה והלחם כדי מעיל בפעם השנייה. לכסות ולהקפיא עד קפוא, על 2 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. עבודה בקבוצות, מטגנים את הגבינה עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את הגבינה המטוגנת לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מפזרים את הגבינה הנותרת ומגישים עם רוטב המרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
1/2 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
8
2 בצל קטן, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
2 שיני שום, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
10
2 גבעולים סלרי, קצוץ דק
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
11
2 גזר, קלופים וקצוצים דק
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
1/2 כפית מלח ים, ועוד לטעום
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
13
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי, ועוד לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
14
2 (32 אונקיה) פחיות עגבניות מרוסקות
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
15
2 עלי דפנה יבשים
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים
16
בסיר תבשיל גדול, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד הבצלים שקופים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
18
מוסיף את הסלרי, גזר, ו 1/2 כפית של כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
19
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20
מוסיפים את העגבניות ועלי המפרץ, ומבשלים שנחשפו על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
21
הסר וזרוק את עלה המפרץ. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה