מקלות מוצרלה תוצרת בית
מקלות מוצרלה תוצרת בית עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 203 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב, פירורי לחם מתובלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מקלות מוצרלה תוצרת בית, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה.
הוראות
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב.
מקציפים פנימה את החלב ואז מניחים בצד.
מניחים את פירורי הלחם לתוך שקית ניילון, ומניחים בצד.
הפרד והניח עטיפת גליל ביצה על משטח העבודה שלך כשאחד הטיפים מופנה אליך. הרטיבו את שני הקצוות הרחוקים של העטיפה במים.
הניחו מקל גבינה מחרוזת על הפינה הקרובה אליכם, וגלגלו אותו ב 1/3 מהדרך, קפלו מעל הפינות הימניות והשמאליות, ואז המשיכו לגלגל עד הסוף, לחצו לאיטום. חזור על הפעולה עם מקלות הגבינה הנותרים ועטיפות אגרול.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
טובלים את מקלות המוצרלה בשטיפת הביצים ואז זורקים פנימה את פירורי הלחם. מבשלים בקבוצות בשמן החם עד שהם פריכים וזהובים, 3 עד 4 דקות.