מקלות תוף שומשום עם חשיש תנור פריך
מקלות תוף שומשום עם חשיש תנור פריך עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 656 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, שומשום, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. נסו מקלות תוף שומשום עם חשיש תנור פריך, דג קרום בתנור, ו דג מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מסגרת בגודל 12 על 17 אינץ ' מערבבים תפוחי אדמה, בצל, רוזמרין, 3 כפות שמן זית, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
אופים על המדף העליון בתנור רגיל 425 או הסעה במשך 10 דקות.
בינתיים, משמנים תבנית מסגרת בגודל 10 על 15 אינץ'. בקערה מערבבים 2 כפות רוטב סויה ו -2 כפיות שמן. שים שומשום על צלחת.
מגלגלים מקלות תוף בתערובת סויה (מוסיפים עוד סויה במידת הצורך), ואז בשומשום לציפוי.
הניחו מקלות תוף זה מזה במחבת. כאשר תערובת תפוחי אדמה אפויה 10 דקות, מניחים את העוף על המדף התחתון בתנור ואופים עד להשחמה טובה (180 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 35 דקות.
כאשר תפוחי אדמה מתחילים להשחים בקצוות המחבת, כ -10 דקות לאחר הוספת עוף, הופכים בעזרת מרית, מעבירים את הקצוות ללא שוליים; מורחים מפלס.
אופים עד שתפוחי האדמה רכים כשהם מנוקבים, 15 עד 18 דקות יותר.
בזמן שתפוחי אדמה מתבשלים, הכניסו קרוטונים לשקית ניילון כבדה עם נעילת רוכסן וריסקו גס; מערבבים עם 2 כפות שמן זית שנותרו. בסיום תפוחי האדמה מערבבים פנימה קרוטונים כתושים ואופים עד להשחמה, 5 עד 8 דקות.
מסדרים עוף על מגש עם חשיש.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.