מקלות תופים
ניתן להכין את מקלות התוף במתכון בערך 2 שעות ו 5 דקות. למנה העיקרית הזו יש 638 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מקלות תוף עוף, אבקת שום, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. מקלות תופים, ברי אנ קרוט, ו קרוט סאבויארד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים ומערבבים היטב. משפשפים את העוף בצורה אחידה בתערובת התבלינים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות.
בזמן שהעוף מתקרר, פרשו את הפילו, ערמו את השכבות כך שהקצוות מיושרים, וחתכו לרצועות ברוחב 6 אינץ ' לאורך הבצק. מכסים במגבת לחה עד מוכן לשימוש.
לאחר שהעוף קריר מספיק לטיפול, יוצרים חריץ קטן ברגל ומוסיפים כ -1 עד 2 כפיות מהחרדל. עבודה עם גיליון 1 של פילו בכל פעם, מברשת קלות עם חמאה, הדף עם גיליון אחר, מברשת קלות עם חמאה שוב. חזור על כך שיש 3 עד 4 שכבות של פילו מוערמות באופן שווה זו על גבי זו.
גלגל רגל 1 בתוך הפילו המוערם והמוברש והשאיר את קצה העצם של מקל התוף חשוף.
מברישים קלות בחמאה וחוזרים על הפעולה עם פילו ומקלות תוף שנותרו.
מחזירים לתנור ואופים עד להזהבה ופריכה, 20 עד 30 דקות.