מקרוני אפוי
מקרוני אפוי דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 485 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -23 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. נסו מקרוני אפוי, מקרוני אפוי, ו מקרוני וגבינה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים מקרוני ומבשלים 10 עד 13 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
בקערה מערבבים יחד את הביצים, החלב והפלפל. בכלי קדירה מניחים כשליש מהמקרוני המבושל בשכבה אחת, מפזרים 1/2 מהגבינה, ואז מניחים את שאר המקרוני ומכסים בגבינה שנותרה. מצפים באופן שווה בתערובת חלב הביצים. לבסוף, לחתוך פרוסות חמאה ומניחים אותם על גבי הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות או עד שהגבינה נמסה לחלוטין.