מקרוני וגבינה (מהפך)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה (מהפך). מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שמן צמחי, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מהפך מקרוני וגבינה, המהפך האולטימטיבי: גבינת מקרוני, ו שמנת מהפך מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, לבשל ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה. חזור לסיר; מערבבים בשמנת חמוצה. כיסוי כדי להתחמם.
בינתיים, לחמם תנור 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, מערבבים חלב, בצל, קמח, חרדל, מלח מתובל, פלפל אדום ופלפל שחור עם חוט להקציף עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה עד מומס.
מוסיפים רוטב גבינה לתערובת מקרוני מבושלת; מערבבים היטב. כפית לתבנית אפייה. בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מתפורר.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות תוססים.