מקרוני וגבינה שמנת
מקרוני שמנת וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מרק עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 525 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה שמנת, ו מקרוני וגבינה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בקומקום מרק גדול.
מוסיפים מלח ופסטה. באמצעות הוראות החבילה כמדריך, לבשל עד אל דנטה.
ניקוז. כדי למנוע דבק, לנקז ומיד לשפוך על תבנית אפייה שפתיים גדול ולתת מגניב בעת הכנת רוטב.
בינתיים, מיקרוגל חלב מרק עוף במדורה 4 כוס מדידה או קערה עד חם ומהביל (לא רותח). ממיסים חמאה בסיר פסטה ריק; מקציפים בקמח, ולאחר מכן בתערובת חלב חם. המשך להקציף עד עבה תוסס, 3 עד 4 דקות.
מקציפים בחרדל, פרמזן ופלפל. כבה חום, מערבבים צ ' דר עד מומס.
מוסיפים פסטה מנוקזת (וחומרי טעם אופציונליים, רואים הערות) לרוטב ומערבבים עד שהכל משולב היטב על אש נמוכה. מערבבים כדי לחמם, ודקים עם קצת מים אם הרוטב הוא עבה מדי.