מקרל בגריל עם סלסה ורדה: (Squombro con Salsa) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 516 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא אנשובי, אורגנו, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס.
הוראות
1
מחממים ברביקיו או גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חותכים חצילים ב 1/2 לאורכו, ציון ומקום בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מוסיפים 3 כפות שמן זית, חומץ, פלפל אדום אורגנו וזורקים למעיל. באמצעות מלקחיים במטבח, להסיר חצילים מהקערה ומניחים על הגריל או טוסט במחבת יבשה. מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד, עד חום זהוב כהה חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
חציל
שמן זית
אורגנו
חומץ
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
גריל
קערה
מחבת
4
הסר מגריל או מחבת ומניח בחזרה בקערה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
מחבת
5
באמצעות 3 כפות שמן זית, מברשת מקרל העור עם שמן ומניחים את העור בצד על הגריל. מבשלים 5 עד 6 דקות על צד העור. פנה בזהירות, ומבשל 1 דקה בצד הבשר. הסר בעדינות חתיכות מקרל מן הגריל ומניח במרכז מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מקרל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מניחים עלי פטרוזיליה, עלי נענע, אנשובי ונותר 1 כוס שמן זית בבלנדר וקוצצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
מנטה
שמן זית
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
הסר לקערת הגשה ולהוסיף ביצה קצוצה, צלפים, מיץ לימון, וגרידת לימון. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
צלפים
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים היטב.
9
מסדרים חתיכות חצילים סביב חתיכות מקרל טפטוף הן עם רוטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.