קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

מקרל בגריל עם סלסה ורדה: (Squombro con Salsa)

מקרל בגריל עם סלסה ורדה: (Squombro con Salsa)
מקרל בגריל עם סלסה ורדה: (Squombro con Salsa) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 516 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא אנשובי, אורגנו, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס.

הוראות

1
מחממים ברביקיו או גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
חותכים חצילים ב 1/2 לאורכו, ציון ומקום בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים 3 כפות שמן זית, חומץ, פלפל אדום אורגנו וזורקים למעיל. באמצעות מלקחיים במטבח, להסיר חצילים מהקערה ומניחים על הגריל או טוסט במחבת יבשה. מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד, עד חום זהוב כהה חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חצילחציל
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
חומץחומץ
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
גרילגריל
קערהקערה
מחבתמחבת
4
הסר מגריל או מחבת ומניח בחזרה בקערה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
מחבתמחבת
5
באמצעות 3 כפות שמן זית, מברשת מקרל העור עם שמן ומניחים את העור בצד על הגריל. מבשלים 5 עד 6 דקות על צד העור. פנה בזהירות, ומבשל 1 דקה בצד הבשר. הסר בעדינות חתיכות מקרל מן הגריל ומניח במרכז מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מקרלמקרל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים עלי פטרוזיליה, עלי נענע, אנשובי ונותר 1 כוס שמן זית בבלנדר וקוצצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מנטהמנטה
שמן זיתשמן זית
אנשוביאנשובי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
הסר לקערת הגשה ולהוסיף ביצה קצוצה, צלפים, מיץ לימון, וגרידת לימון. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
צלפיםצלפים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים היטב.
9
מסדרים חתיכות חצילים סביב חתיכות מקרל טפטוף הן עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מקרלמקרל
רוטברוטב
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו