קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות3
ציון בריאות89
דיאטותפסקאטרית
מגזין

מקרל מצופה

מקרל מצופה
אם יש לך מיץ לימון, מקרל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו מקרל שלם צלוי, מקרל מושחר, ו מקרל עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את הגריל שלכם למצב החם מאוד.שים את כל המרכיבים לקרום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים אותם יחד, כך שהם מעורבים היטב.
3
שים את פילה מקרל על קרש חיתוך ולהסיר את כל העצמות באמצעות זוג פינצטה או צבת חשמלאים (הקפד לנקות אותם קודם).למרוח קצת חרדל על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מפזרים את הקרום על כל פילה מקרל ולחץ אותו בעדינות רבה (אתה רוצה את הקרום מקל אבל אתה לא רוצה לדחוס אותו).באמצעות פרוסת דגים, בזהירות לשים את הפילה על מגש אפייה משומן בכבדות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שים את המקרל מתחת לגריל במשך 3-5 דקות. בזמן שהוא בישול, כל הזמן לבדוק את הדגים כמו הקרום יכול לשרוף בקלות רבה ובמהירות רבה.הפוך את הרוטב על ידי לשים את כל החומרים לרוטב לתוך קערה ערבוב אותם יחד.כאשר הדג מוכן, להוציא אותו מתחת לגריל ולהגיש אותו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו