מרושל המחץ פיצה
ניתן להכין את המתכון פיצה סלופי ג'וז בערך 30 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ טעם הבית דורש בשר בקר טחון, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה ותערובת קרום פיצה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרושל פיצה המחץ, פיצה מרושל המחץ, ו פיצה מרושל המחץ.
הוראות
הכן קרום לפי הוראות החבילה. בסיר על אש בינונית, בקר חום ובצל; מסננים.
מוסיפים רוטב ג ' ו מרושל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. על משטח מקומח, ללוש בצק מספר פעמים; לטפוח לתוך משומן 12 עד 14 אינץ'. פיצה פאן.
אופים בחום של 425 זוגות במשך 10 דקות.
מורחים בתערובת בשר; מפזרים גבינות. מחזירים לתנור למשך 8 דקות או עד שהקרום שחום והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קסטה פאריני מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -11 דולר.
קסטה פאריני מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו
יין אדום בעל גוף מלא, צבע עמוק בניחוח פטל.זוג עם מנות פסטה ובשרים על האש.