מרנג טביעת אצבע
מרנג טביעת אצבע יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 34 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם של טרטר, ליקר פטל, ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: מקצפת, מקצפת, ו מקצפת שנטילי.
הוראות
מכסים 2 גיליונות אפייה גדולים בנייר אפייה, ונייר מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. להגביר את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף סוכר מגורען ולאחר מכן אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
להוסיף וניל; לנצח רק עד בשילוב.
הבלילה כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק. צינור 24 תלוליות על דפי אפייה מוכנים. להרטיב אגודל או כף עם מים, ולחץ על אגודל או כף למרכז של כל תל כדי ליצור הזחה.
אופים ב 225 במשך 1 1/2 שעות. לכבות את התנור; מרנג קריר בתנור סגור 2 שעות או עד יבש. בזהירות להסיר את מרנג מנייר.
מערבבים ריבה וליקר, ערבוב עם מקצף.
מניחים תערובת בשקית ניילון קטנה zip-top. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק. צינור על 1/2 כפית ריבה לתוך indention בכל עוגייה.