מרק אורז בר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מספק כ 3 מנות . אם יש לכם קמח זהב, מרק עוף מרוכז, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על חום בינוני גבוה. מבשלים סלרי, גזר, בצל ופלפל חמאה על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בקמח ופלפל. מערבבים אורז בר, מים ומרק.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.