תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אטריות סובה עם עוף, טופו, ובוק צ'וי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 466 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בוק צ'וי, רוטב סויה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשרד הנוסף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק אטריות סובה עם עוף ובוק צ'וי, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מוגדר על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים שום, זנגביל, עשב לימון ומבשלים, ערבוב, עד ארומטיקה הם ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
הוסף מניה, רוטב סויה, אניס, ירכיים עוף ולהגדיל את החום לגבוה. מביאים נוזל לרתיחה ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד העוף הוא רק מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 כף גדושה פלפל לבן
4
מוסיפים שיטאקים וגבעולי בוק צ 'וי פרוסים למרק ומבשלים במשך 15 דקות פרוסות בירוק בוק צ' וי ומבשלים עד שהירקות והעוף רכים, בערך 15 דקות יותר.
מוסיפים חומץ, טופו ואטריות למרק ומבשלים עד שאטריות מבושלות (ראה חבילה לשעת הבישול). מרק העונה לפי הטעם עם רוטב סויה יותר, חומץ, או מלח, מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה, ומגישים.