מרק בצל כפרי
מרק בצל כפרי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרק בשר בקר, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי כפרי איטי, טארט בצל כפרי, ו רליש בצל אדום כפרי.
הוראות
שמן חום בסיר 4 ליטר מעל חום מתון.
הוסף את 4 המרכיבים הבאים (דרך טימין); לכסות. לבשל, ערבוב מדי פעם, על 16 דקות או עד הבצלים מתחילים צבע.
לחשוף ולבשל, ערבוב, 10 דקות או עד בצל הם זהובים.
מערבבים בקמח; מבשלים 2 דקות.
יוצקים ורמוט בזהירות למחבת מתוך כוס מדידה, גירוד חתיכות השחמה מתחתית המחבת. לבשל 2 דקות יותר או עד נוזל הוא כמעט נעלם.
להוסיף מרק, 2 כוסות מים, ווסטרשייר, גבינת פרמזן. להביא לרתיחה; לבשל 20 דקות.
הסר עלה דפנה, ומרק מצקת לקערות. למעלה כל עם שמנת חמוצה ומפזרים פלפל שחור.
התראת חיסכון בזמן! תכין מנה כפולה של המרק הזה ותקפא במיכל אטום למשך שלושה חודשים. רק להפשיר, לחמם, ולהגיש לארוחת ערב של הרגע האחרון.