מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 399 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף לחתוך את הבצל לפרוסות למדוד 4 כוסות. בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בצל למעייל עם חמאה. קוק חשף 10 דקות, תוך ערבוב כל 3 עד 4 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך. קוק חשף 35 עד 40 דקות יותר, ערבוב טוב כל 5 דקות, עד בצל הם חום זהוב עמוק (בצל יתכווץ במהלך הבישול).
מערבבים במרק, מים, פלפל, טימין ועלה דפנה.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים עם מכסה; מבשלים 15 דקות. בינתיים, לגרוס את גבינת Gruyère על ידי שפשוף אותו על פני החורים הגדולים ביותר של פומפיה למדוד 1 כוס; להפריש.
ייתכן שיהיה עליך להזיז את מתלה התנור כך שהוא ליד broiler. הגדר את בקרת התנור לצלות. על סדין עוגיות, מניחים את פרוסות הלחם. מטגנים עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך את הלחם; לטגן 1 עד 2 דקות יותר עד חום זהוב.
מניחים לחם קלוי ב 4 קערות avenproof או תבשילי קרמיקה בודדים (לא להשתמש בזכוכית, אשר לא יכול לעמוד בחום של broiler ועלול לשבור).
הסר עלה דפנה ממרק. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם גבינת גרוייר.
מניחים קערות במחבת עם צדדים רדודים.
קערות מרק צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או רק עד גבינה מותכת וחום זהוב. צפה בזהירות כדי שהגבינה לא תישרף.
מגישים עם לחם צרפתי נוסף אם תרצה.