מרק בקיץ
מרק בקיץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם ירקות שומר, כרישה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק קיץ, מרק פירות קיץ, ו מרק ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על הריקוטה לתוך צלחת 6 כוס מוברש עם שמן זית ומפזרים את זרעי שומר מעל. (ד. ט: השתמשתי במחבת 88 אינץ ' Pyrex.)
אופים עד זהב המשרד, כ 45 דקות.
חותכים למשולשים ומניחים בצד. אתה יכול להכין את המרק בזמן האפייה.
חותכים את השומר לחתיכות שיתאימו במרק. ממיסים את החמאה בסיר מרק ומוסיפים את הירקות והפטרוזיליה. מתבלים עם כפית מלח, זורקים אותם למעיל, ומבשלים על אש בינונית במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את השקדים והזעפרן ומבשלים במשך כמה דקות. מסננים את המניה. אתה צריך בערך 6 כוסות, או קצת פחות.
מוסיפים את המניה החמה לירקות המרק, מביאים אותו לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהירקות רכים אבל לא רכים.
הוסף את האפונה במהלך 3 או 4 הדקות האחרונות. טעם של מלח ועונה עם פלפל.
מגישים את המרק בצלחות מרק או קערות קטנות.
מוסיפים 3 חתיכות של ריקוטה אפוי לכל קערה, מפזרים את הירוקים שומר טחון, ומגישים.