מרק בקר ירקות איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, שעועית, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. נסו סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, סיר איטי נקניק איטלקי, בקר וירקות ראגו, ו מרק ירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר בקר חום בקומקום כבד גדול; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מוסיפים את כל החומרים למעט כרוב, שעועית ירוקה ומקרוני. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ל-1 אננס
3
מוסיפים כרוב, שעועית ירוקה ומקרוני; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות רכים. אם אתם מעדיפים מרק דק יותר, הוסיפו מים או מרק נוספים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה