מרק ברווז ואטריות
מרק ברווז ואטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך זנגביל, נבטי שעועית מונג, אניס כוכב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות ברווז צלוי סיני, סלט אטריות סובה עם ברווז מעושן, ו פריך מגורר ברווז וסלט אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף אטריות. מרתיחים עד במכרז (4 דקות). לשטוף מתחת למים קרים; לנקז. תניח בצד.
מוסיפים למרק סיר, מים, חצאים בצל ירוק, זנגביל, אניס, פלפל, ומלח 1/2 כפית. להרתיח, ואז לתת להתבשל.
שים מחבת ovenproof גדול במרכז התנור; חום 204°. pat ברווז יבש. באמצעות קצה הסכין, להבקיע עור crosshatch, להיזהר לא לחתוך לתוך ברווז; העונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. צלי, העור למטה, במחבת עד מדחום הבשר רושם165 (כ 30 דקות).
מסננים שומן, להפוך ברווז מעל, מטאטאים 6 אינץ ' מחום עד העור הוא זהוב (2 דקות).
להעביר ברווז חיתוך הלוח; תן לנוח 10 דקות. פרוסה.
מסננים מרק. לחזור לסיר, להוסיף נבטים; להרתיח 5 דקות. סדר אטריות, ברווז, בצל ירוק פרוס בקערות. מצקת מרק עליהם.