קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

מרק ברווז ואטריות

מרק ברווז ואטריות
מרק ברווז ואטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך זנגביל, נבטי שעועית מונג, אניס כוכב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות ברווז צלוי סיני, סלט אטריות סובה עם ברווז מעושן, ו פריך מגורר ברווז וסלט אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף אטריות. מרתיחים עד במכרז (4 דקות). לשטוף מתחת למים קרים; לנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים למרק סיר, מים, חצאים בצל ירוק, זנגביל, אניס, פלפל, ומלח 1/2 כפית. להרתיח, ואז לתת להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
שים מחבת ovenproof גדול במרכז התנור; חום 204°. pat ברווז יבש. באמצעות קצה הסכין, להבקיע עור crosshatch, להיזהר לא לחתוך לתוך ברווז; העונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. צלי, העור למטה, במחבת עד מדחום הבשר רושם165 (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
הפעל broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מסננים שומן, להפוך ברווז מעל, מטאטאים 6 אינץ ' מחום עד העור הוא זהוב (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
להעביר ברווז חיתוך הלוח; תן לנוח 10 דקות. פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מסננים מרק. לחזור לסיר, להוסיף נבטים; להרתיח 5 דקות. סדר אטריות, ברווז, בצל ירוק פרוס בקערות. מצקת מרק עליהם.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
נבטיםנבטים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לשרת.