קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק גזר וכרובית צונן

מרק גזר וכרובית צונן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל גזר צונן מרק כרובית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון טחון, יוגורט, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: כרובית צוננת ומרק גזר עם זנגביל, מרק גזר צונן, ו מרק גזר צונן.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הגזרים, כרובית, פתיתי פלפל אדום, גרידת לימון, כמון, מלאי, 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזר רך מאוד, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
תן למרק להתקרר מעט, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה, עובד בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את המרק לקערה גדולה ומקציפים ב 1/2 כוס היוגורט. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. צנן את המרק במקרר לפחות 2 שעות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים את המרק בקערות בודדות עם גושים של יוגורט שנותר, וכמה בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.