זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו קוביות בקר, רוטב ווסטרשייר, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. וזה טוב. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי כבד מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את העוף עד השחמה משני הצדדים ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד השחמה, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
4
מפזרים את הקמח על השמן, מוסיפים 2 כפות של מרגרינה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
קמח לכל מטרה
שמן בישול
5
תן לרובה להתקרר.
6
להחזיר את התנור ההולנדי לחום נמוך ולהמיס את הנותרים 3 כפות מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
7
מוסיפים את הבצל, שום, פלפל ירוק וסלרי ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
סלרי
שום
בצל
8
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, לפי הטעם ואת פטרוזיליה חבורה 1/4. לבשל, תוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
פטרוזיליה
9
הוסף 4 כוסות מים חמים וקוביות בוליון, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיף את העוף ונקניק. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
נקניק
11
מוסיפים עגבניות ובמיה. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה. ממש לפני ההגשה מוסיפים את הבצל הירוק, שרימפס ופטרוזיליה קצוצה.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את לה מרי קריסטי ויניארד אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.