המתכון שרימפס גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפלים, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק גמביה חסילונים, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את שמן צמחי וקמח לתוך תנור ברזל יצוק 5 עד 6 ליטר הולנדית להקציף יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים על המדף האמצעי של התנור, חשופים ואופים במשך 1 1/2 שעות, מטאטא 2 עד 3 פעמים לאורך כל תהליך הבישול.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד רביכה הוא אפייה, דה ראש, לקלף devein השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מניחים את השרימפס בקערה ולהגדיר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים את הראשים ואת הפגזים בסיר 4 ליטר יחד עם 2 ליטרים של מים, להגדיר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה או עד הנוזל מצטמצם 1-ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ומאמץ את הנוזל לתוך מיכל, זורק את המוצקים.
9
לאחר הנביכה נעשית, בזהירות להסיר אותו מהתנור ולהגדיר על חום בינוני גבוה. בעדינות להוסיף את הבצל, סלרי, פלפלים ירוקים ושום ומבשלים, נע כל הזמן במשך 7 עד 8 דקות או עד הבצל מתחיל להפוך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל שחור, טימין, פלפל קאיין, ועלי דפנה ומערבבים לשלב. בהדרגה להוסיף את מרק שרימפס תוך לטאטא ללא הרף. הפחת את החום לנמוך, לכסות ולבשל במשך 35 דקות. כבה את החום, להוסיף את השרימפס ונקניק ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הוסף את אבקת הקובץ תוך ערבוב כל הזמן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבצים
12
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.