Gumbo Rouxless דורש כ 2 שעות . זה עובד טוב כמו מרק. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף בסיר גדול; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם, כ -90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר עוף, תן מגניב, וגרוס בשר; מרק דל שומן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל וסלרי עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות עם צ ' ילי ירוק, נקניקיות andouille, במיה, תירס, מלח, פלפל, פלפל קאיין, ומרק שמורות; מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני-גבוה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדויל
1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
במיה
(צינור גדול)
5
מערבבים עוף מגורר ושרימפס למחבת; ומבשלים עד שרימפס הופך ורוד בהיר במיה הוא רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
במיה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מחבת מחום ומערבבים אבקת קובץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Salneval Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.