קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

מרק דגים ותירס

מרק דגים ותירס
מרק דגים ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 513 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עלי שמיר, פצפוצי צדפות, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק תירס קיץ עם בזיליקום ודגים לבנים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הציר בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בסיר מרק גדול על אש בינונית עד בינונית - גבוהה, מוסיפים את שמן הזית הבתולי, 1 סיבוב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים כמה דקות להשחמה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, תפוחי האדמה, השום, עלי הדפנה, הטימין והתירס. כשאתם קוצצים ומוסיפים פריטים לסיר, שמרו על הסיר מכוסה כך שהירקות יזיעו מהר יותר והחום יישאר כלוא בסיר. לאחר שכל הירקות קצוצים ולסיר המרק, מוסיפים את הציר החם ומביאים לרתיחה, זה אמור לקרות כמעט מיד. מתבלים את הדשא בתיבול פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
האדוק.האדוק.
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הדשא, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את הדג 5 עד 6 דקות ואז לחשוף בעדינות לשבור את הדשא לתוך נתחים. מערבבים לשלב, ואז מוסיפים את החלב, השמנת והחמאה. מבשלים ומצמצמים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בזמן שהחמין מצטמצם, שלבו את העירית, השמיר וגרידת הלימון בקערה קטנה כקישוט אופציונלי למרק. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מוציאים את עלי הדפנה, מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישים עם קרקרים, רוטב חם ותערובת עשבי התיבול-לימון, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
לכריכהלכריכה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
מצקתמצקת

מרכיבים

4פרוסותבייקון מעושן, קצוץ דקבייקון מעושן, קצוץ דק4מאמן פפ מסווג 200-נוכחילבבות סלרי עם צמרות עלים, קצוצים דקלבבות סלרי עם צמרות עלים, קצוצים דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמאכלי ים או ציר עוףמאכלי ים או ציר עוף2(חוֹרֶף)עירית קצוצה, אופציונליתעירית קצוצה, אופציונלית2(חוֹרֶף)עלי שמיר קצוצים, לא חובהעלי שמיר קצוצים, לא חובה3תירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 2 כוסות גרעינים קפואים, מופשרתירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 2 כוסות גרעינים קפואים, מופשר2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים קצוצים או 2 כפיות טימין מיובשעלי טימין טריים קצוצים או 2 כפיות טימין מיובש2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)האדוק.האדוק.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חם, לעבור ליד השולחןרוטב חם, לעבור ליד השולחן1לימון, מוקפץ, אופציונלילימון, מוקפץ, אופציונלי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואקרקרים צדפות, לעבור ליד השולחןקרקרים צדפות, לעבור ליד השולחן8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)2תפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות זיובפן אורגני פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו